En del av ELBKs personal
En del av vår personal framför vår senaste investering.


ELBK Svarv AB är ett verkstadsföretag beläget i Västerbottens inland. Företaget som är etablerat i Dorotea har traditioner och lång erfarenhet av verkstadsindustri.

ELBKs maskinpark är anpassad för små och medelstora serier, den uppfyller även högt ställda krav på flexibilitet och precision. Vi på ELBK besitter över 25-års erfarenhet inom verkstadsindustrin.

Den "rätta kvalitén" ställer krav på systematiska kontroller. På ELBK klarar vi dagens krav.


Ett verkstadsföretag med precision
Med en maskinpark anpassad för små och medelstora serier, 1-500 bitar, samt en erfaren och kunnig personal kan vi tllhandahålla kvalitetsprodukter till våra kunder.

Vi tillverkar färdiga produkter, reservdelar och utför även reparationsarbeten. Våra kunder har högt ställda krav på kvalité och precision vilket vi kan erbjuda genom noggranna kvalitetskontroller och mätningar genom hela vår produktion.

ELBK´s kvalitetskontrollerade produkter
Några av våra produkter som naturligtvis är....

ELBK´s kvalitetskontrollerade produkter
.... kvalitetskontrollerade.

ELBK arbetar med kvalitetssystem enligt ISO 9000. Godkänd leverantör till Hägglunds Drives AB, Partek Forest och Hultdins. Med modern CAD-CAM utrustning så är inte vägen lång ifrån t.ex en otydlig skiss sänd via telefax till en komplett och användbar ritning.

Tillverkning och reparationer av reservdelar har blivit lite av en specialitet här hos oss på ELBK. Vi är väl medvetna om kostnader för ståtid vid haverier. Hos oss får ni snabba beslut och klara besked.

Modern maskinpark och hög kapacitet är starka argument vid valet av Er legoleverantör. Vår senaste investering på ELBK är en OKUMA SPACECENTER MA-500 HB, som genom sin prestanda motsvarar dessa krav och medverkar till att underlätta i Ert val av legoleverantör.

Så innan Ni beslutar om riskfyllda investeringar i dyra maskiner eller ökar kostnader genom nyanställningar vid kapacitetbrist, låt oss på ELBK SVARV AB ha ett "ord med i laget"! Kontakta oss för offerter eller ytterligare upplysningar.


HITACHI SEIKI CNC - SVARV


Mer information om:
Produkter
Maskiner
Mer information om:
Referenser
Referenser
Adress och information
Organisationsnummer: 556293-4660
Företagsledning: VD Bengt Carlsson
Kontaktperson: Bengt Carlsson
Adress: Box 14
Besöksadress: Verkstadsgatan 3
Postadress: 917 21 DOROTEA
Anställda: 13
Telefon: 0942-514 56
Mobil: 070-397 07 99
Fax: 0942-510 10
E-post: se även adresslistan
Hemsida: http://www.elbk.se
Bransch: 28520, Metallegoarbeten
Personal: Vår adresslista
Inlandsgruppen: www.inlandsgruppen.nu
Medlem i Företagarna, FR